Arsenal returnerer til toppen av tabellen etter 5-0 seier over Forest

Vi vendte tilbake til å vinne måter på overbevisende måte på Emirates, med Reiss Nelson som kom fra benken for å kreve en tannregulering.

Gabriel Martinelli satte oss tidlig på vei med et flygende hode, men det var ikke før i andre omgang vi tok kontroll.

I kampen mellom Arsenal og Nottingham Forest ble Bukayo Saka i fotball drakter skadet og ble tvunget til å forlate banen i det 27. minutt, og trener Mikel Arteta bestemte seg for å hente Reiss Nelson i stedet. Denne spilleren født i 1999 har utnyttet muligheten til å bevise sin evne. Han bidro med skoene sine til Arsenals 3 mål i andre omgang.

Tre minutter senere fant Gabriel Jesus i Arsenal fotballdrakter seg inne i feltet etter å ha løpt på en fantastisk pasning fra Bukayo Saka, men klarte ikke å rette innsatsen mot mål.

Arsenal-manager Mikel Arteta iført fotball drakter visste at med seier ville laget hans overta Manchester City på toppen av tabellen, og resultatet så aldri ut i tvil fra så tidlig som i det femte minuttet da Gabriel Martinelli åpnet scoringen.

Synet av Saka på vei rett ned til tunnelen etter å ha blitt byttet ut vil bekymre England-fansen bare tre uker før starten av verdensmesterskapet, selv om Arsenal-sjef Mikel Arteta i fotball drakter sa at kantspilleren "forhåpentligvis ikke" står i fare for å savne turneringen.

Mikel Artetas menn økte ledelsen igjen etter at Reece Nelson festet seg på slutten av Gabriel Jesus' pasning og skjøt forbi Dean Henderson i det 52. minutt for å sette Gunners opp til 3-0.

I Arsenals kamp med Nottingham åpnet Martinelli scoringen i det 5. minutt. Den brasilianske landslagsspilleren var ettertrykkelig i sin duell med Cook og headet Sakas innlegg i mål. Saka måtte deretter bytte inn i det 27. minutt på grunn av en skade.